top of page

Twee nieuwe gezichten bij SKIN!

Wilt u hulp bij het voorbereiden van een fondsaanvraag voor uw kerk of organisatie? Dan kunt u voortaan terecht bij twee nieuwe medewerkers van SKIN: Elianne Schultz en Rick Wan! We zijn heel blij dat zij het team van SKIN medewerkers komen versterken. 

Elianne 

Mijn naam is Elianne Schultz. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen in de basisschool leeftijd. Ik samen met mijn gezin lid van Crossroads International Church, waar ik onderdeel ben van het Worship Team, de Kids Ministry en de Prison Ministry.

Ik werk nu veertien jaar in het kerkelijk netwerk in de regio Amsterdam, vanuit verschillende diaconale functies voor onder andere de Protestantse en Lutherse kerk. Ik heb in al die jaren samengewerkt met verschillende internationale kerken. Fondswerving is al ruim tien jaar onderdeel van mijn werk, en ik heb hiermee ook diverse andere kerken kunnen helpen. Ik heb gemerkt dat diverse fondsen graag het maatschappelijke werk van kerkgemeenschappen willen ondersteunen.

Mijn rol binnen SKIN zal zijn om internationale kerken in de regio Amsterdam te helpen bij het doen van fondsaanvragen. Dit vraagt een manier van werken die aansluit bij de de werkwijze van de fondsen. Ik hoop ook te werken aan meer contact tussen fondsen en migrantenkerken, zodat er wederzijds meer begrip en samenwerking kan ontstaan.

Mocht je graag eens met mijn sparren over een activiteit of een idee waarvoor je fondsen zou willen werven, bel of app me dan gerust op 0611474692 of stuur me een mail op elianne@skinkerken.nl.

elianne schultz.jpg
foto RW.png

Rick

Mijn naam is Rick Wan. Ik woon samen met mijn vrouw Molina en met onze twee zonen in Almere. Per 1 juni 2023 ben ik gestart als projectmedewerker voor SKIN.

 

Ik ben geboren in Hong Kong. In de jaren 80 ben ik in Nederland gekomen en ik groeide op in Amsterdam. Ik ging in die tijd naar de Chinese kerk die gevestigd was vlakbij Chinatown bij de Nieuwmarkt, onder andere om gratis Nederlandse bijles te nemen. Later kwam ik in die kerk tot geloof en werd ik een volgeling van Jezus Christus.

 

Mijn traditionele volksgeloof dat ik vanuit huis mee had gekregen had ik afstand van genomen, en ik begon me in de Bijbel te verdiepen. Ik studeerde eerst bij de Evangelische Bijbelschool te Veenendaal, later volgde ik de opleiding ‘missionair werk’ bij Evangelisch College. In 2019 heb ik de Advanced Academic diploma behaald bij Foundation Academy of Amsterdam en studeerde verder in 2020 bij de Center for Theology of Migration aan de Vrije Universiteit de postacademische opleiding voor Migrantenpastors.

 

Ik ben deeltijd aan de slag als dominee van de Chinese CAMA Gemeente te Amsterdam. Hiervoor heb ik verschillend werk gedaan in verschillende sectoren, zoals in de logistieke en de financiële sector. Naast mijn rol als dominee in de gemeente, doe ik vrijwilligerswerk bij Vluchtelingenwerk Nederland en treed ik op als tolk voor Chinees sprekende nieuwkomers.

 

Fijn om aan de slag te kunnen bij SKIN om internationale en migrantenkerken te kunnen ondersteunen op het gebied van fondswerving en administratie! Ik zie uit naar een goede samenwerking met de Utrechtse kerken bij PIKU. Neem gerust contact met mij op via rick@skinkerken.nl.

bottom of page