top of page

SKIN in beeld

Foto-impressie: op 21 juni 2019 werd de tweede editie van de postdoctorale ambtsopleiding van SKIN en VU voor leiders van internationale kerken feestelijk afgesloten.

Op 13 juni 2019 vond de lancering plaats van www.migrantenkerken.nl, de online database van migrantenkerken en internationale kerken in ons land. Tijdens de feestelijke bijeenkomst in het gebouw van de Evangelische Broedergemeente te Utrecht, overhandigde scriba dr. Rene de Reuver van de Protestantse Kerk in Nederland het adressenbestand anderstalige kerken aan SKIN-voorzitter ds. Rhoinde Mijnals-Doth en heeft SKIN de interactieve database gelanceerd. Klik hier om het verslag te lezen, de video & foto's te kijken, & persmateriaal te downloaden.

Foto impressie 22 juni 2018: Eerste editie postdoctorale ambtsopleiding van SKIN & VU, voor leiders internationale kerken feestelijk afgesloten

Foto impressie tweede periode SKIN-toerustingscursus 2017

Foto impressie: op 22 april 2017, is de derde editie van de SKIN-toerustingscursus in Almere van start gegaan.

 

22 oktober 2016 vond een uniek symposium plaats; over en met de Oriëntaals-Orthodoxe kerken in Nederland. 
Vertegenwoordigers en deskundigen vanuit allerlei andere kerken en organisaties en overige belangstellenden hebben ook bijdragen geleverd aan deze unieke bijeenkomst, die plaatsvond in het gebouw van de Koptisch-Orthodoxe Kerk in Utrecht. Klik hier om het verslag te lezen.

Op 26 november 2016 werd de tweede jaarlijkse SKIN-toerustingscursus voor leiders van internationale kerken en migrantenkerken in Utrecht afgesloten; met eindpresentaties door de deelnemers, uitreiking bewijzen van deelname door voorzitter ds. Rhoïnde Mijnals-Doth en getuigenissen van zowel de trainers als de deelnemers. SKIN hoopt ook in de komende jaren deze toerustingscursus te blijven ontwikkelen en verzorgen, elders in het land. Lees ook de impressie.

Foto impressie van de eerste periode van de SKIN-cursus 2016.

 

Foto impressie interculturele zangmanifestatie in Zwolle (16 mei 2016). Klik hier om de uitnodiging van indertijd 

te bekijken.

 

Foto's omtrent de coalitie ‘Hoop voor de kerk in Syrië & Irak’. Klik hier om het bijbehorende persbericht te lezen.

 

Foto impressie van de SKIN-toerustingscursus 2015, voor leiders van internationale kerken (2e periode: sept-okt).
Klik hier om een terugblik op dit gezegende initiatief te lezen.

 

Foto impressie van de nieuwe toerustingscursus van SKIN voor leiders van internationale kerken (juni 2015)

Expertmeeting, SKIN kantoor Amersfoort, 3 juni 2013

Viering 15 jarig SKIN Jubileum, Amsterdam, 13 Oktober 2012

bottom of page