Agenda & kort nieuws

 

 

Geheel 2020 / SKIN start helpdesk en workshops over kerkbeheer

Als kerk ligt je missie primair bij het delen van het evangelie met mensen. Toch zijn er ook praktische dingen die je moet regelen als kerk: geld en een gebouw zijn nodig, en je wil soms weten wat de regels zijn bijvoorbeeld over de ANBI status, inschrijving bij de Kamer van Koophandel of iemand in dienst nemen. Het is niet altijd makkelijk om deze informatie te vinden. Daarom start SKIN in 2020 met een samenwerking met de VKB, een professionele organisatie die hier veel verstand van heeft. Lees hier meer over deze samenwerking. English version can be downloaded here.

>> Meer informatie via madelongrant@yahoo.com.

8 maart 2020 / Viering Internationale Vrouwendag voor christelijke vrouwen in Nederland

Alle christelijke vrouwen zijn van harte uitgenodigd voor een speciale en feestelijke bijeenkomst op 8 maart over het thema vrouwen & leiderschap. Deze viering wordt georganiseerd door SKIN, Missie Nederland en de Oecumenische Vrouwen Synode (OVS). Het programma bestaat uit een combinatie van een viering en workshops, geleid door vrouwen vanuit verschillende kerken, over hun favoriete vrouwen uit de Bijbel. Na afloop zullen we samen eten. Tijd: 14:30. Lokatie: Opstandingskerk in Houten, Het Kant 1,3995 DZ Houten.

>> Meer informatie en aanmelden via madelongrant@yahoo.com.

28 maart 2020 / Netwerkbijeenkomst 'Lokale & regionale samenwerking internationale en migrantenkerken'

In sommige steden in Nederland hebben internationale en migrantenkerken de handen ineen geslagen om de krachten meer te bundelen. Veel

van dit werk is pionieren, en dan kan het fijn zijn om anderen te ontmoeten die hier ook mee bezig zijn, en zo van elkaar te leren.

>> Meer informatie en aanmelden (uiterlijk 15 maart) kan bij Madelon Grant, madelongrant@yahoo.com.

April 2020 / SKIN toerustingscursus 2020

In 2020 biedt SKIN weer een toerustingscursus aan voor leiders en voorgangers van internationale en migrantenkerken. Deze praktische en

interactieve training is ontwikkeld door christelijke experts met een rijke interculturele levens- en werkervaring in binnen- en buitenland.
>> Meer informatie via Anmar Hayali, info@skinkerken.nl.

1 januari 2020 / Stichting SKIN

Per 1 januari 2020 is SKIN officieel veranderd van vereniging naar stichting. Onze overige gegevens zijn ongewijzigd. Binnenkort zal het gewijzigde en versterkte bestuur zich online aan u voorstellen.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now