top of page

Hoe kunt u betrokken worden bij SKIN?

 

Steunen 

a. Door gebed. U kunt SKIN steunen door te bidden voor ons werk en voor de internationale kerken in Nederland. Dat waarderen we zeer.

b. Financieel. Een incidentele gift kunt u overmaken naar NL40 ABNA 0406 0779 24 t.n.v. Stichting SKIN. U kunt ook kiezen voor een meer structurele relatie als Vriend van SKIN. En staat SKIN al op het collecterooster bij u in de kerk?

Op de hoogte blijven

Abonneer uzelf op de digitale nieuwsbrief van SKIN, zodat u elk kwartaal een update krijgt van ons werk. Of volg SKIN op Facebook, Twitter of Instagram.

Landelijk meewerken

Aan betrokken vrijwilligers hebben we altijd behoefte. Wilt u graag betrokken raken bij SKIN? Neem contact met ons op om te kijken wat de opties zijn. 

Lokaal relaties bouwen

Een belangrijke manier waarop u kunt bijdragen aan het werk van SKIN, is door lokaal onze visie van eenheid in diversiteit zelf in de praktijk te gaan brengen, in uw eigen omgeving! Vaak kennen kerken elkaar lokaal nog niet heel goed. Dat geldt zowel voor de internationale kerken onderling, als voor de relatie tussen internationale en autochtone kerken. 

Om de samenwerking tussen internationale kerken te verbeteren en elkaar te leren kennen, is regionalisering één van de speerpunten van SKIN. Voor autochtone kerken en christenen zijn er verschillende manieren om met het Samen Kerk zijn aan de slag te gaan. Dat kan zijn door het eigen kerkgebouw te delen met een internationale kerk die op zoek is naar ruimte. Dat kan zijn door samen op te trekken tijdens de Week van de Eenheid. En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden! Op deze website vindt u een landelijk overzicht van (bijna) alle internationale kerken in Nederland. Hier kunt u opzoeken welke kerken er bij u in de buurt zitten om contact mee te leggen. De Protestantse Kerk in Nederland heeft ook een aantal tips en ideeën gepubliceerd voor autochtone kerken die meer contact willen met internationale en migrantenkerken.  
 

bottom of page