Even voorstellen!

Mijn naam is Samany Sedney en ik werk sinds 1 maart 2021 als helpdeskmedewerker voor SKIN. Ik ben een Christen met een passie en liefde voor mensen. Ik ben een extravert-introverte persoon, met sterke communicatieve vaardigheden. Dat niet alleen, ik ben zeer avontuurlijk ingesteld en ik ben een pionier.

Enkele jaren geleden bekeek ik op Youtube een christelijke documentaire genaamd ‘Transformations’. In het filmpje kwam het belang van het samen komen van kerken sterk naar voren. De documentaire raakte mij en ik kan mij o.a. om die reden sterk identificeren met SKIN.

Ik ga mij de komende tijd vooral bezighouden met het in behandeling nemen van hulpvragen betreffende juridische en sociaal-maatschappelijke zaken. Daarnaast zal ik een grote rol spelen in de administratieve ondersteuning en help ik bij het organiseren van projecten. Ik zie uit naar een mooie samenwerking! 

Verder kennismaken? Ik ben bereikbaar via samany@skinkerken.nl!

Mijn naam is Gaetan Mbwete, ik ben geboren en getogen in de mooiste stad van Nederland, namelijk Den Haag. Oorspronkelijk komen mijn ouders uit de democratische republiek van Congo. Hierdoor ben ik meertalig opgevoed en spreek Nederlands, Engels, Frans en Lingala.

Ik ben overtuigd Christen en muzikant (pianist). Daarnaast heb ik de laatste 10 jaar een passie voor vastgoed ontwikkeld. Ooit begonnen als verhuurmakelaar en nu actief als vastgoedadviseur en belegger in de Randstad.

Opgegroeid in een internationale kerk, ken ik de huisvestingproblematiek van dichtbij. Mijn rol binnen SKIN zal zijn om kerken hierin te begeleiden en bij te staan.

Met de hulp van de VKB, verwacht ik een mooie bijdrage te kunnen leveren aan het lichaam van Christus in Nederland. Dus mocht je hulp nodig hebben, bel mij op 06-18897972 of stuur een mail naar gaetan@skinkerken.nl en ik denk graag met je mee.

Foto Samany.png